Arkadaşlar benimde sorunum şöyle s6 yı alalı 15 gün olmadı bu sorunu ben bir kere yaşadım cihaz biriyle konuşurken tamamen kapandı ne şarja taktığımda şarj aldı kapandığında cihaz %57 şarj vardı ben bir kaç kez şarjı taktım çıkardım en son takışımda 5 dk falan bekledim nasıl olduysa aklıma ses kısma tuşuyla power tuşuna bir basmak geldi cihaz 3 sn falan basıl tuttum o sırada tabi şarj bağlı cihaz birden şarj almaya başladı şarjı %57ye yükseldi cihazı fabrika ayarlarına döndürüp smart swicten yazılımını tekrar kurdum şu an bir sorun yok ama şimdide hata alıyorum setk customizer durduruldu bu sabahta WhatsApp durduruldu cihazı kapatıp açıp anca girebildim birde %11 şarj varken ultra güç tasarruf moduna aldım bir kaç dk sonra baktığımda 10 kalmıştı acil işim vardı nete girmek için o moddan çıkardım çıkarır çıkarmaz cihaz 4 e düştü fakat yaşadığım en kötü sorun yukarda yazdığım kapanmaması bu nasıl bir sorun yazılımsal mı donanımsalmı telefondan soğudum yardımcı olun acil yoksa samsunga götürcem ama şimdi cihaz sorunsuz çalışıyor