World At Arms Oyununda Kayıtlı Bölümlerim Silindi

1.07K görüntülenmeSoru-Cevap
0

World At Arms oyununda bayağı bi bölge açmıştım, bayağı askerim vardı. Kliğe de katılmıştım. Dün oyunu sildim. Tekrar yüklediğimde oyuna en baştan başladım. Eskisine nasıl geçebilirim? Bir de en baştan başladığım orduyla da eski katıldığım kliğe katıldım. Bi baktım eski adım orda hala duruyor. Nasıl eskisine geçebilirim lütfen yardım edin.

0

Merhaba. Oyunu sildiğinizde kayıtlı verileride sildiyseniz ya da kaldırma işleminde bütün verileri otomatik olarak sildiyse malesef eski oynadığınız bölüm ve ayarları tekrar geri getiremezsiniz. Oyunu silmeden önce yedeğini aldıysanız o zaman kayıtlı yerden başlayabileceğinizi düşünüyorum. Yinede cihazın klasörlerini ve oyunun kurulu olduğu dizinleri bir göz atın. Belki oyunla ilgili kayıtlı dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.

World at Arms için hileler mevcut. Hile dosyalarını kullanarak daha çabuk ilerleyebilirsiniz.

Yedeğini almıştım. Hatta aldığım yedek şuradan dı: Dosyalar/sdcard0/Android/Data/”OyununKlasörü” Yerinden aldım yedeği ve tekrar oraya attım. Ama gene en baştan başladı. Hileler mevcut dediniz. Hile araştırdım ama en güncel versiyonda çalışan hile bulamadım. Yardım eder misiniz lütfen.

Merhaba. Oyunun yedeğini titanium backup ile alıp titanium backup ile yükleseydeniz daha iyi olurdu. Oyunun data dosyalarını silin klasörü boşaltın sonra yedek aldığınız dosyaları kopyalayıp oyunun kayıtlı yerden devam edip etmediğini bi kontrol edin. Oyun kayıt bilgilerini data dosyasınamı kayıt ediyor başka yeremi kayıt ediiyor tam olarak emin değilim.

Hileli oyun sürümlerinide bi araştırdım eski sürüm için sınırsız altın hilesi yapmışlar. Güncel bir sürüme denk gelirsem burada paylaşırım.

Peki teşekkürler ilginiz için.

Merhaba. Oyun içerisinden Araçlara girip GL Live yazan yerden hesap açıp eski oyununuza erişmeyi deneyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla oyun online bir oyun. Online olduğu için kayıtlı dosyalarınız sunucuda duruyordur. Siz eski hesabınızla oturum açmanız gerekli. Oyunun bütün verilerini silerek Google Play üzerinden temiz bir kurulup yapıp eski hesabınıza ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Denedim de olmuyor maalesef 🙁

7 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.