Vippad V70 Eco Tablet Desen Kilidini Unuttum Nasıl Format Atarım?

1.30K görüntülenmeSoru-Cevap
0
0 Yorum

benim tabletim vippad v70 eco şifresını unuttum gmail istiyor format atamıyorum yardımcı olurmusunuz

0

Merhaba. Geri dönüş yaptılar. Bana gelen bilgileri olduğu gibi aşağıya ekliyorum.

[b]Romu yüklemek için aşağıdaki talimatları kullanabilirsiniz.[/b]

Vippad V70 Eco Rom Dosyası’nı [url=http://rapidshare.com/files/3416287331/vippad%20v70.img]buraya[/url] tıklayarak indirin.

[b]1.[/b] Tablet PC nizi kapalı konuma getirin,
[b]2.[/b] Live suit programını açın ve çıkan uyarıları onaylayın,
[b]3.[/b] Usb kablosunun bir ucunu pc nize takın, diğer ucu tabletinize takarken ses tuşuna basılı olarak takın, kabloyu taktıktan sonra ses tuşunu bırakın.
[b]4.[/b] Pc niz birdefaya mahsus driver yüklemenizi isticektir, otomatik aramayı seçin ve onaylayın bulup yüklicektir, ardından live suit programı formatı onaylamanızı isticek, onaylayın ve %100 olmasını bekleyin.

Bir sorunla karşılaşırsanız Klavyenizin üzerindeki printscreen tuşuna basın, painte yapıştırıp kaydedin ve aşğıdaki mail adresine gönderin, çözüm önerilerini size göndereceğiz.

[b]Live Suit Kullanma Talimatı (7″):[/b]

[url=http://www.izectablet.com/resources/files/live%20suit.zip]Live Suit İndir[/url]

[b]1.[/b] Cihazınızı usb ile bilgisayarınıza bağlayın ve kapalı konuma getirin
[b]2.[/b] Pc nizdeki livesuit exe programını çalıştırın, select img butonuna tıklayın ve yine yukarıdaki linkten indirmiş olduğunuz rom yüklentisini seçin.
[b]3.[/b] Tabletinizin üst kısmında bulunan ses açma tuşuna basılı tutarak güç butonunu 5 sn basılı bekletip ardından uyarı gelene kadar pompalayın (ses tuşundna elinizi çekmeden) yükleme başladığında bırakabilirsiniz.

Yüklemenin ardından cihaz 5 dk içinde açılmazsa reset girişinden bir iğne yardımıyla reset atın ve tekrar açmayı deniyin.

Kolay gelsin.

formatlamak için bilgisayara taktığımda boyle bir dosya istio USBVID_1F3A&PID_EFE8

9 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.