benim tabletim business tab 7.0 piranha lütfen aban yardım edebilir misiniz ekran şifresini yanlış grdiğim için tabletimi açamıyorum ve kilitlendi.yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba benim volar marka tabletim var ve desen kodunu ust uste yanlis girdigim icin google hesabi istiyor ve internetim olmadigi icin giris yapamiyorum. Tabletimi acabilmem icin bana yardim eder misiniz? Tesekkurler.
Merhaba. Volar tabletin kutusunda herhangi bir internet adresi varsa paylaşırmısınız? Araştırma yaptım ancak üretici web sitesine erişemedim. Volar tabletlerin Türkiye pazarlamasını sanırım Trium Elektronik yapıyor. Şirketin web sitesi açılmıyor. Trium Elektronik şirketini araştırdığımda çok fazla şikayet buldum. Size önerim Trium Elektronik şirketine telefonla ulaşıp tabletinizin modeline göre uygun güncelleme dosyalarını (rom, firmware ve formatlama) üçüde aynı dosyadır farklı dosyalar değildir bu dosyayı eposta adresinize göndermelerini rica edin. Yani tabletinize ait güncelleme dosyalarını ve yükleme talimatını size temin etmeleri yeterli olacaktır.
Ulaşım bilgileri
Sektör(ler) : Elektrik ve Elektronik Aletler
Firma Adı : Trium Elektronik
Adres : Fevzi Paşa Cad. Kandis Plaza K:3 Küçükbakkalköy, Kadıköy
Ülke : TÜRKİYE
Telefon : +90 216 4692672 – +90 216 4692673 – +90 216 4697059 – +90 216 4697056
Merhaba. Volar tabletin kutusunda herhangi bir internet adresi varsa paylaşırmısınız? Araştırma yaptım ancak üretici web sitesine erişemedim. Volar tabletlerin Türkiye pazarlamasını sanırım Trium Elektronik yapıyor. Şirketin web sitesi açılmıyor. Trium Elektronik şirketini araştırdığımda çok fazla şikayet buldum. Size önerim Trium Elektronik şirketine telefonla ulaşıp tabletinizin modeline göre uygun güncelleme dosyalarını (rom, firmware ve formatlama) üçüde aynı dosyadır farklı dosyalar değildir bu dosyayı eposta adresinize göndermelerini rica edin. Yani tabletinize ait güncelleme dosyalarını ve yükleme talimatını size temin etmeleri yeterli olacaktır.
Ulaşım bilgileri
Sektör(ler) : Elektrik ve Elektronik Aletler
Firma Adı : Trium Elektronik
Adres : Fevzi Paşa Cad. Kandis Plaza K:3 Küçükbakkalköy, Kadıköy
Ülke : TÜRKİYE
Telefon : +90 216 4692672 – +90 216 4692673 – +90 216 4697059 – +90 216 4697056