Rowell Tablet Desen Kilidi Sorunu

2.37K görüntülenmeSoru-Cevap
0
0 Yorum

Radyo Yayınından Aldığım Rewoll Tablet kardeşlerimin benden gizlice 5 10 kere sifreyi yanlış girmesiyle kilitlendi internet baglantısınıda dün gece tablet üzerinden kapatmıştım kilitlenmiş ve gmail fln dior onuda unuttum napabilirim sence ?

0

Bendeki rowel tablette ayarlar a giremiyordum. ayarlara giremeyince wireless şifre girme ekranı gibi yerlere giremediğim için hasbelkader evvelce yüklemiş olduğum uygulamaları açıyordum ancak.

bu sorun ortaya çıkınca hard reset atmak istedim. bunun için ses butonunun yanındaki küçük deliğe iğne sokmakla başladım, ama bu sadece kilitlenme ve cihazın cevap vermeme durumlarında işe yarıyor. bu düğmeye bastığınızda cihazın elektriğini kesiyor ve o anki kilitlenme sorunu ortadan kalkıyor.

benim sorunum hallolmayınca ses açma ile birlikte açma butonuna basılı tuttum ve ekrana kırmızı yazılar geldiğinde düğmeleri bıraktım. karşıma “recovery mod için 10 saniye içinde power butonuna içinde basınutun” yada ona benzer bir yazı çıktı. tekrar açma butonuna bastım ve cihaz fabrika ayarlarına dönme işlemine başladı. işlem tamamlandıktan sonra ana ekran geldi ve cihaz şu an ilk aldığım gün olduğu gibi.

sizin desen kilidi problemini giderir mi bilemiyorum. ama denemeniz menfaatinizedir diye düşünüyorum.

o senin iğne soktuğun delik miç deliği bu şekilde sonuç alamazsın aynı şey bende var yani sendeki sorun bendede var boşuna uğraşma çünkü cihaz kendi kendini kilitliyor onun için net e bağalnamıyorsun ve bağlamnadığı zaman açılmaz.yani at çöpe gitssin. tablet alıcaksanda tafsiye edicem tek marka evotab dır. iyi günler.

17 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.