Probook PRBT761 Tabletim Açılmıyor

1.20K görüntülenmeSoru-Cevap
0
0 Yorum

merhaba.elimde probook prbt761 tablet var.daha alalı birkaç gün oldu.tabletim sorunsuz çalışıyordu.Advanced Mobile Care yüklemiştim.oradan pil koruyucusunu açmamla tabletim kapandı.daha sonra açtığımda da android yazısından sonra kapandı.yardım ederseniz sevinirim.

0

Merhaba. http://www.pro2000.com.tr/%28S%285guuorskhpfszxxis3q3bgsi%29%29/Runner.aspx?PG=Support sayfasından tabletinizi bulup gerekli yazılımları indirerek rom yükleme işlemiyle format atarsanız sorununuz çözülecektir. 11.05.2013.rar yazan güncel dosyayı ve Rk_upgrade_tools.rar isimli yazılımı indirin. Kolay gelsin.

kardeşim benim tabeletimde aynısı ama tebletim hiç açılmıyor nasıl yükleme yapacagım o yazılımları ben

Merhaba. Tabletiniz hiç açılmıyorsa donanımsal olarak arızalanmış olmalıdır. Donanımsal sorunlara malesef yardımcı olamam. Garantisi devam ediyorsa garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.

merhaba.
benim tabletim probook prbt 761. Ekran kilidini yanlış çizdiğimden dolayı kilitlendi. açmam için google hesabımla oturum açmamı istiyor. ama wi-fi kapalı olduğundan internete girme şansım yok. e- postamı ve şifremi biliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Konu içerisinde verilmiş yazılımları indirerek tabletinize güncel rom dosyalarını kullanıp format ve güncelleme işlemlerini yaparak desen kilidi sorununuzu çözebilirsiniz.

tablet açılmıyo usb ile bağlasamda yüklenmiyo

0

Merhaba benim Probook prbt740 tabletimde bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.deseni yanlış girdim ve sonra e posta ve şifre istedi bunlarıda bilmediğimden dolayı tabletime giremiyorum .bütün reset seçeneklerini denememe rağmen herhangi bir sonuç alamadım. gerekli techizatlar nelerdir soylerseniz sevinirim

Merhaba. Probook PRBT740 Tablet Takıldı başlıklı konumuzdan gerekli dosyaları ve çözüm önerilerini bulabilirsiniz. Probook PRBT740 Tablet Takıldı Konu Adresi: http://www.androidkardes.com/forum/probook-prbt740-tablet-takildi.html

0

bendede prt 761 var desen kilidi koymustum ve unutum acılmadı ondan sonra ses tusunun basılı tutum yazılar cıktı tıkladım tablet acıldı

0

Merhaba!
Ben tableti kullanırken dondu, sonra ben bir kaç dere kapama tuşuna elimi basılı tuttum. Sonra tablet kapandı. Biraz bekledim, sonra açmayı denedim, olmadı. Nolur açmama yardım edin! 🙁

0

arkadaslar benimki hic olmuyo:( nolur yardim edin nolur