Merhaba Millet,
Yazın telefon almak istiyorum. Aklımda HTC ve İphone var. Şuan her konuda en iyi, en verimli en üst seviyedeki telefon sizce hangisi yada hangileri yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Fiyat aralığını 1.000 Tl ile 2.000 Tl arasında bir ölçüde belirledim. İphone 5 in çıkış süresi henüz kesin değilmiş ve videolarına baktım eğer doğruysa hakkaten çok acayip özüllikleri olucak.
Diğer yandan HTC çok hoş telefonlar yapıyor. Şuan samsung i5510 kullanmaktayım ve performansını çok düşük buluyorum. Sizlerinde önerileriyle daha çok fikir sahibi olmak istiyorum teşekkürler.
2013 yılında bana göre alınabilecek en iyi üst düzey üç telefon şöyle.
[b]3.[/b] [i]Sony Xperia Z[/i]
[b]Sony[/b]’nin en iyi akıllı telefonu, [b]Xperia Z[/b] 443 ppi (iPhone 5’in 324ppi ile karşılaştırıldığında), üstün 13 megapiksel kamera, şık tasarım, NFC ve su geçirmez akıllı telefon. Mükemmel performans, 5-inç HD ekran 4G özelliğiyle satın almak için en iyi Android’li cep telefonları arasında.
[b]2.[/b] [i]Samsung Galaxy S4[/i]
[b]S4[/b] kesinlikle büyük bir güzellik S3’ün bir çok iyileştirme yapılmış hali ve özellikleri ile doludur, ancak üst noktada HTC One’dan iyi olması için için yeterli değil. 4.8-inç ekranıyla neredeyse Note benzeri 5-inç Full HD Super AMOLED ekranı, S4 netlik açısından 441 ppi vaat ediyor. Etkileyici 13 mega piksel kamerası yakalama açısından Xperia Z’den fark edilmeyecek derecede daha iyi. Dört çekirdeğe sahip güçlü işlemcisi HTC One’ı devirmek için yeterli değil, S4 güç ve performans için fazlasıyla yeterli bir telefon.
[b]1.[/b] [i]HTC One[/i]
Bana göre Android’in kralı [b]HTC One[/b]’dır ve bu telefonu ezmek için sapır saçma karşılaştırmalar yapılmamalıdır. 2GB RAM’i ile 1.7GHz saat hızında çalışan Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcisi. 4.7-inç, 468ppi ekran piksel yoğunluğuyla iPhone 5’i bile ezdi geçti. Ultrapixel kamerasıyla 13 mega piksel olan kamerası olan rakiplerine göre yoğun ışık altında % 300 daha fazla resim kalitesi sunuyor.
hepsinde de sony xperia z önde