Piyasadaki En İyi Telefon Hangisi?

1.24K görüntülenmeArşivlenmiş İçerikler
0
0 Yorum

Merhaba Millet,
Yazın telefon almak istiyorum. Aklımda HTC ve İphone var. Şuan her konuda en iyi, en verimli en üst seviyedeki telefon sizce hangisi yada hangileri yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Fiyat aralığını 1.000 Tl ile 2.000 Tl arasında bir ölçüde belirledim. İphone 5 in çıkış süresi henüz kesin değilmiş ve videolarına baktım eğer doğruysa hakkaten çok acayip özüllikleri olucak.
Diğer yandan HTC çok hoş telefonlar yapıyor. Şuan samsung i5510 kullanmaktayım ve performansını çok düşük buluyorum. Sizlerinde önerileriyle daha çok fikir sahibi olmak istiyorum teşekkürler.

0

[b]En yeni akıllı telefon listesi[/b]
[i](Mayıs 2013 – Top 10)[/i]

Önemli olan sadece kontrol ve kullanıcı yönetimiyle birlikte kullanım kolaylığı değil. Yüksek hızlı performans ölçümünün yanında sörf hızını da tespit ediyoruz. Pil süresi, ekran veya fotoğraf kalitesini de puanlıyoruz. Bağlı yazılım mağazalarında uygulama sayısı veya kullanım kolaylığı da artı puanlar kazandırıyor.

Top 10 listesini görmek için [url=http://img11.imageshack.us/img11/4361/ceptelefonlari.png][u][b]buraya[/b][/u][/url] tıklayınız.
[i](Liste resim olarak yüklenmiştir. 1.46MB)[/i]

7 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.