Merhaba Millet,
Yazın telefon almak istiyorum. Aklımda HTC ve İphone var. Şuan her konuda en iyi, en verimli en üst seviyedeki telefon sizce hangisi yada hangileri yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Fiyat aralığını 1.000 Tl ile 2.000 Tl arasında bir ölçüde belirledim. İphone 5 in çıkış süresi henüz kesin değilmiş ve videolarına baktım eğer doğruysa hakkaten çok acayip özüllikleri olucak.
Diğer yandan HTC çok hoş telefonlar yapıyor. Şuan samsung i5510 kullanmaktayım ve performansını çok düşük buluyorum. Sizlerinde önerileriyle daha çok fikir sahibi olmak istiyorum teşekkürler.
En iyi şu telefon diye asla kesin olarak belirliyemeyiz. Her markanın kendisine ait amiral gemisi olarak tabir ettiğimiz üst model telefonları vardır. Her senede mutlaka yeni daha üst model telefonlar üretilmektedir. Samsung, HTC, Sony gibi markalar yaygın olarak kullanılmaktadır. Birbirlerine karşı eksileri ve artıları bulunmakta. Benim tavsiyem üst düzey bir telefon alırken kıyaslama yaptığınızda fiyatı uygun olanını seçin. Çünkü ilk çıkışlarında çok pahalı olan telefonlar kısa zamanda %30, %40 gibi oranda ucuzluyorlar.