Luxus T-10 Tablet Format

2.69K görüntülenmeDiğer Android'li Cihazlar
0
0 Yorum

Meraba benim luxus t-10 tablet im şifresini yanlış girdiğim için bloke oldu nasıl aça bilirim bana yardımcı olur musunuz

0

merhabalar 4. adımda bahsi geçen programla burn butonuna tıkladığımda format işlemi esnasında failed diye hata alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba. İndirdiğiniz format dosyasıyla tabletinizin rom sürümü uyumlu olmaya bilir. luxus.com.tr internet sitesinden size yardımcı olabilecek birisiyle iletişime geçerek sorununuzu gidermeye çalışmanızı tavsiye ederim.

CrasHofCinneT ilgin için teşekkür ederim ama bi yalnış anlama oldu galiba,
—————————————-
1. luxus.com.tr sayfasından a13_flash.zip dosyasını indirin.
2. Zipli dosyayı açın ve içindeki dosyayı bilgisayarınıza kaydedin (çince karakterler olduğundan ismi okunmuyor). Dosyanın içindeki .img dosyasının adını mesela a13.img olarak değiştirin.
3. SD kartınızı (en az 1GB) quick formatlayın
4. Internet üzerinden PhoenixCardV306_2012_11_29.zip dosyasını indirin ve programı kurun
5. Programı çalıştırın ve önce “format to normal” tuşuna basarak kartı formatlayın
6. “Img file” tuşuna basarak daha önce kayıt ettiğiniz a13.img dosyasını seçin (adını değiştirmezseniz çince karakterler yüzünden hata veriyor)
7. “Burn” tuşuna basarak uzunca bir süre ilerleme çubuğunun tamamlanmasını bekleyin
————————————
demişsin ya işte ben tamda 7.adımı yaparken yani “Burn” tuşuna basınca failed diye hata alıyorum, yani a13.img dosyasını hafıza kartına yükleme işlemi olmadı, acaba başka bi program varmıdır bunu yapabileceğim.

Tekrar teşekkür ederim

Merhaba. Malesef çözüm olarak edinebildiğim bilgiler bu kadar. Çözüm içerisinde oluşan hatalar hakkında daha fazla bilgi edinemiyorum. http://luxus.com.tr/?pid=9 bu sayfadan tablet üreticinizle irtibata geçip yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

15 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.