General Mobile E-Tab4 (okul tableti) Kardeşim Ben şimdi MDM uygulamasını kaldırsam Tablette sorun çıkarma Yada bozuldu diyelim garantiye yolladım garantici adam kaldırmıs diye sorun cıkarırmı bana….Oyun yüklüycemde Paralı para vermeden çok sorun çıkarıyo MDM Acil Cevablarmısın cok önemliii….
Kardeşim Ben şimdi MDM uygulamasını kaldırsam Tablette sorun çıkarma Yada bozuldu diyelim garantiye yolladım garantici adam kaldırmıs diye sorun cıkarırmı bana….Oyun yüklüycemde Paralı para vermeden çok sorun çıkarıyo MDM Acil Cevablarmısın cok önemliii….
Bakin ardslar (tableti güncellenmiş olanlar) ilk önce bilgisayariniza herhangibir root programı indirin (ornek : unlockroot pro) ardında tabletinizi sifirlayin. Sifirladiktan sonra tablet aaçılırkenmdm aktivasyon gelecek. Tabletinizi aktive etmeyin uUSBile bilgisayara baglayin indirdiğiniz root pprogramını açın root edin. Root edince tabletiniz kapanıp açılacak ondan sonra tabletinizi bloat frezeer i indirin oradanmdm yi bulup dondurun artik tabletinizi ozgürce kullanabilirsiniz