Casper Via 7 Tablet Açılmıyor

3.47K görüntülenmeSoru-Cevap
0
0 Yorum

Casper Via 7 tabletim var. Şarjı yarısında falandı. Kapattım veya kilitledim hatırlamıyorum ama sorun yoktu. Bidaha açmaya gittiğimde kilitlediysem diye açma kapama tuşuna bir kez bastım açılmadı. Bende açma kapama tuşuna uzun süre bastım. Açıldı. Ancak ne android işareti var ne de başka bir şey. Sadece siyah değilde daha parlak bi siyah ışık varmış gibi oluyo. Yani açılıyor ama hiç bişey çıkmıyor. Alalı daha bir ay kadar oldu. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Resetleme tuşu da yok

0

arkadaşlar benimde samsung galaxy note 10.01 im var ya işte birgün kullanıyordum tablet direk kapandı uzun sureli bastım olmadı tamiratada gönderemiyoruz çünkü garanti belgesi kayboldu lütfen yardım edinnnnnnnnn

Merhaba. Geç cevap için üzgünüm. Garanti belgesi yoksa satın aldığınız fiş ya da faturada garanti belgesi işlemini görür. Garantiye göndermeden önce cihazı onarım modunda açıp fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz.

Tableti fabrika ayarlarına alma için aşağıdaki kombinasyonları deneyiniz.

Ses Arttırma Tuşu ve Güç Tuşuna bir süre basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyiniz, olmaz sa aşağıdaki kombinasyonları sırayla tek tek deneyiniz.

Ses Kısma ve Güç Tuşu

Ses Kısma – Ses Arttırma ve Güç Tuşu

Başka tuş varsa Home Tuşu gibi

Ses Kısma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Ses Arrtırma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Bu şekilde onarım moduna girmenin bir yolunu bulursanız, onarım modundan wipe/Factory reset yazan kısma gelip fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.androidkardes.com/forum/android-tablet-format-atma.html

ses kısma tuşu ve güç düğmesi ile format deneyin..oluyo..

35 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.