[i]Ekran kilidi şifresini yanlış girdim, tabletim kilitlendi ne yapmalıyım?
Diye soranlara. :)[/i]
Hatalı şifre girildiğinde Tablet bilgisayar güvenlik amaçlı otomatik olarak kilitlenir.
Yazılım (rom) yüklemesi yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Cihazınıza ait yazılımı sitesinden bulabilirsiniz. Cihaz marka ve modelini söylerseniz bizde bulmanıza yardımcı oluruz.
Yazılım yükleme klavuzu indireceğiniz yazılım dosyasının içeriğinde yer alır. Yazılım yüklemesine başlamadan önce yazılım yükleme klavuzunu mutlaka okuyun.
rexpo.com.tr sitesi meslabilisim.com olmuş. Sürücü indirme sayfasında tablet romları ve kurtarma dosyaları eklenmemiş. http://www.melsabilisim.com/asp/contact.asp sayfasından telefonla ulaşırsanız size yardımcı olurlar. Rexpo marka tabletinize ait güncelleme dosyalarını nereden indirebileceğinizi sorun ve tabletinizdeki sorunu söyleyin ithalatını yaptıkları marka olduklarına göre teknik destekde verirler.
piranha business 2 tab 9
avec av-070 bendeki tablette ses açma ve kısma tuşu mevcut değil yanı tuş olarak yok dokunamatik olarak var ne yapmam gerekıyor
benim tabletim markası luxus lütfen yardımcı olun ekranda çok fazla sayıda desen denemesi yapıldı diyor ayrıca android ve ünlem işareti geliyor ama yazılar gelmiyor bana yazılımları verirmisiniz ACİLLL
benim tabletim rexpo yazılım dosyası bulamıyorum recovery ekranındada android ve kırmızı ünlem var yazılar gelmiyor rica etsem yardımcı olurmusunuz?