Probook PRBT740 Tablet Takıldı

1.97K görüntülenmeDiğer Android'li Cihazlar
0
0 Yorum

tabletim i açtığımda android yazısında takılı kaldı sonra kapandı kapatma işlemlerini doğru yapmıştım reset girişi olmadığından ses+on/of tuşlarına 8 saniye kadar basılı tuttum ama bişey olmadı galiba şarzı yok diğe düşündüm şarz da olmuyo acill yardıııııım

0

PRBT 740 tabletim hiç açılmıyor şarj olmuyor bilgisayara bagladıgımda bilgisayardan baglandı sesi geliyor ama görmüyor.yardım edebilirseniz sevinirim
hayırlı işler

0

Merhaba benim tabletimin markası probook prbt740 tablet android yazısınakadar gligliyornra ekann gelip hemen gidiyor napabilirim

0

probook 763 tabletin ekranı degiştirdim şimdide şarz dolmuyor %13 kadar şarz oluyor tabletim 2 ay oldu alalı aynı tabletten evde 3 tane hiç birinin şarz cihazları doldurmuyor reset attım fabrika ayarlarına dönderdim daha ne denemeliyim bilen varmı

0

Tabletin şarjı 0 oldu sarja taktım baya süre geçti sonra bi girim dedim baktım hala şarj dolmamıs gine baya bekledi gine ok ne yapmalıyım marka probook 7prbt763

Merhaba. Şarja taktığınızda şarj oluyor simgesi gözüküyor mu? Farklı prizde şarj etmeyi deneyin.

0

Evet o simge görükiyo. 5-6 prizde denedim ve elektriklerik geleliyomu diyo konturol ettim geliyodu .

İlk mesajdaki işlemleri yapın öyleyse. Tabletinize ait rom dosyasını indirip yükleyin.